A bicikli jövője

it_guru I 2009.08.17. 14:20Bookmark and Share

Régebben biciklivel jártam dolgozni, de sajnos Magyarországon egy bizonyos pozíció elérése után ez cikinek számít. Bármit is gondolok erről, és hiába látta a munkatársaim többsége az angol cégvezéreket a legótvarosabb utcai cangával tőzsdére járni, itthon még mindig nem menő cégvezérként biciklivel járni. Inkább valami 5 ajtós fekete limó. Na ennyit a személyes sirámomról. Ezt találtam:

 

Ezt a gyönyörűséget Chris Boardman, olimpikon bicajos tervezte. Szerinte 20 éven belül már csak ilyeneket lehet kapni. A bicikli csupa elengedhetetlen dolgot tud: kalóriát számol, fedélzeti computere van, mp3-at tol a füledbe (ezen most vitatkozhatnánk, hogy a magyar közlekedési viszonyok közepette mennyire ajánlott zenét hallgatni, de próbáljunk arra koncentrálni, hogy ezt a biciklit először mondjuk Amsterdamban vezetik be, ahol még tudnak az emberek közlekedni). A fedélzeti számítógép ujjlenyomattal indul el, a gumik nem kapnak defektet és az egész egy hiperkönnyű szénszálas vázból áll. Természetesen ez a bicikli is, akárcsak görög párja, a legkörnyezetbarátabb anyagokból készült.

Ezzel még az ódivatú kelet-európai CEO-knak sem lenne ciki munkába járni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr681312942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dale 2009.08.17. 21:32:28

Na de ez most fixi vagy nem fixi? Ez itt a kérdés! :)

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2009.08.18. 11:29:48

Ilyen bicaj is csak papíron létezik.
Nem véletlenül nem árulnak ilyet Boardman cégénél se ilyet:
www.boardmanbikes.com/
"itthon még mindig nem menő cégvezérként biciklivel járni."
wtf?!!??
Idióta divatokkal szembemenni mindig is piszok MENŐ volt.
Aki erre:
www.biker-boarder.de/shopware/Scott-Sportster-P1-Men-Anthracite-Black-Gold-2009_detail_3699.html
vagy erre:
www.bike-alm.de/images/product_images/popup_images/40663_0.jpg
aszondja, hogy nem menő, az elmerokkant.

RSS

süti beállítások módosítása