Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexmasszázs egy multicégtől

it_guru I 2009.11.13. 15:42Bookmark and Share

Ritkán látni, hogy egy nagy multicég olyan területekre is eltéved a vásárlók kedvéért, amire legfeljebb a modorosabb szexshopok képesek.

A Philips intim masszázst nyújtó készülékei a cég új termékpalettájának a részét képezik. Azon kívül, hogy van ez a termék, a legmókásabb a Philips oldalán látható erotikus film szinten is helytálló reklámvideó, amiben egy félmeztelen pár játszadozik a rezgő designos vibráló masszázsgépekkel.

Bátor, merész lépés egy nagy cégtől ilyen területen is nyitottnak mutatkozni egy olyan világban, ahol a business-look menedzsernőket megszólják, ha térdközép fölé ér a szoknyájuk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr531522708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dJw_ · http://rendszergazdak.blog.hu 2009.11.23. 14:00:32

ugyan... ez nem lehet gond, amikor a rádióban a celebek a szexuális életükről számolnak be... meg a szori magazinban meg mittudomén... és azt gondolom, hogy a szori magazin más országokban is megjelenik az ott aktuális celebek szexuális életével :)
kell a celebeknek is mazzsázs na.
süti beállítások módosítása