Néha tévét is nézek

it_guru I 2009.12.07. 15:13Bookmark and Share

Mivel általában nincs időm arra, hogy a televízió képernyőjét bámuljam órákon át, valamint arra sem, hogy magam keresgéljek sorozatokat, ezért lehetséges, hogy eddig még nem akadtam rá az IT Crowd c. sitcomra, magyarul a Kockafejekre.

A nagy áttörést az hozta, hogy ágyba kényszerültem, mivel napokon keresztül 39 fok felett volt a lázam, ami azt is jelentette, hogy teljesen képtelen voltam bármilyen érdemi munkára. Hogy most H1N1 vagy sem, arról nem értekeznék. A véletlen pedig úgy hozta, hogy egy barátom épp most ajánlotta a fent említett alkotást. Az állapotomból fakadóan nem is jöhetett volna jobbkor.
 
Az IT Crowd egy brit sorozat, melynek főszereplői – Roy és Moss - egy irodaház pincéjében fogadják a cég dolgozóinak panaszait, melyek általában a számítógép ki-be kapcsolásával, illetve a konnektorba való bedugással orvosolhatóak. Szakmai kihívások, tehát nem nagyon vannak főhőseink számára. Majd hirtelen a két fős IT részleg új főnököt kap egy hölgy személyében, akiről menetközben kiderül, hogy lövése sincs a számítógépekről. Ebből pedig rengeteg konfliktus adódik, amik pedig rengeteg mókás szituációt eredményeznek. A két férfi tökéletesen hozza az itthon is jól ismert rettegett rendszergazda figurát. Meglehetősen igénytelenek, falják az egészségtelenebbnél egészségtelenebb kajákat, és nem boldogulnak a nőkkel.
 
A sorozat amúgy nyert már Emmy-t és BAFTA-t, tehát nem akármiről van szó. Egy rész 20-25 perces, ideális lázas betegeknek, akik ennél hosszabban úgysem tudnak koncentrálni. Most vagyok túl az első évadon, és azt kell mondjam, igazán jól szórakoztam. Úgyhogy neki is látok a többi kettőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr461580459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efem 2009.12.08. 10:43:20

ha megvolt ez a sorozat, johet a "the big bang theory"

RSS

süti beállítások módosítása