Tech Cowboy

it_guru I 2009.09.24. 15:36Bookmark and Share

Az Apple stratégiája mindenki számára ismert, jó adag design meg hype és némi minőség. Nem mondom azt, hogy termékeik rosszak, de erősen túlárazottak. A tömeggyártással pedig a design is tömegek kezére került, mindenki mindenáron különbözni szeretne. Nem csoda, ha erre egész iparág épül, nem mentesen a vadhajtásoktól.

Ez az a termék, aminél már erősen elcsodálkozom és valószínűleg ez is a cél. Bizony, jól tetszenek látni ez egy bocibőr iPhone tok, illetve nem is bőr, hanem szőr. A bible beltben valószínűleg lehet rajolni egy ilyen tokkal, de gyanítom komoly ember nem veszi meg. Azért az a jelenet megvan, amikor Jockey Ewing lazán kicsapja a pultra a telefont, whiskyt tölt és a televíziózás történetének egyik leggonoszabb vigyorát csillantja meg? Azt hiszem oda illene tökéletesen ez a darab, az olajmilliárdok és a folyamatos ármánykodás mellé.

A lapot tovább nézegetve találhatunk még egy két igazán különleges terméket, mint pl. a sörtartó amit sose értettem. Intelligens ember eleve nem iszik semmit dobozból, igaz a trailer parkok lakói erről valószínűleg máshogy vélekednek. De jó látni, hogy manapság mindenki megtalálja számítását, valószínűleg egy rakás redneck vár arra, hogy kiszolgálják. „Ezeket én sose értettem, lehet azért, mert egyetemet végeztem. Vagy mert nincs teherautóm és sosem feküdtem le az apám húgával.” (A – sajnos pontatlan – idézet származási helyének megnevezői között egy aznapra szóló „dejóvagyok!” életérzést sorsolunk ki.)

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr551404293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

RSS

süti beállítások módosítása