Mission Accomplished

it_guru I 2009.10.25. 07:19Bookmark and Share

Sajnos nem tudom mi vitte rá a Facebook fejlesztőit, hogy egy Iwiw alteregót hozzanak létre, de kétségtelen, a felhasználóknak nem tetszik az új módi. Például alakult is mindjárt a Facebookon egy tiltakozó csoport, melyhez két-három nap alatt annyian csatlakoztak, mint a teljes magyar Facebook-közösség.

A fontosabb magyar IT blogok szinte mindegyike foglalkozott a témával, ki óvatosan, ki erőteljesen bírálta az újdonságokat. A fejlesztést követő negatív felhasználói vélemények és tiltakozások biztosan nem tesznek jót a márkának. Pedig a Facebook megállíthatatlanul tört előre, a mobiltelefonokat szinte már erre az oldalra szabják, a világmárkák pedig közösségeket építenek a segítségével. Azonban a jelenlegi hangulat hasonló ahhoz, mint amit itthon a tudatosabb, rutinosabb felhasználók és a szakma az Iwiw-vel szemben érez (értsd: megveti).

Kíváncsian várom, hogy mi lesz a történet vége. Engednek a nyomásnak és elvetik a fejlesztéseket, vagy pedig nekünk felhasználóknak kell lenyelnünk a békát? Személy szerint az utóbbira tippelek.

Kár lenne érte, mert eddig egy hasznos, élvezhető közösségi oldal volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr1001473145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2009.10.28. 14:27:30

Szerintem is az utóbbi fog lejátszódni...
Korábbi dizájnváltáskor is volt zúgolódás, és akkor is a felhasználók (tehát mi) szoktuk meg az újdonságokat!
Valamint meg is szerettük azokat.
-> valahogy nagyon nehezen fogadják be a változást a felhasználók úgy általánosságban... mondjuk ezt a mostanit személy szerint én nem nagyon értem, de már megszoktam, így nem zavar :)
-> és ez lesz a lázadó csoporttal is, hogy időközben megszokják... és felhagynak a zúgolódással
-> erősen kétlem, hogy ezért jelentős számban pártolnának el az oldaltól
süti beállítások módosítása