Laptopszütyő tolvajok ellen

it_guru I 2009.09.01. 13:30Bookmark and Share

Mindig furán nézek az ilyen termékekre, mert bár elsőre nagyon jó ötletnek tűnnek, mégis rengeteg buktató van bennük.

A mitemite shop olyan laptopszütyőket árul, melyek első ránézésre olyanok, mint egy újság. A szöveg az róluk, hogy azért jó ez, mert hát a tolvajok nyilván könnyű és megtérülő prédaként tekintenek az asztalon felejtett laptopokra (gazdájuk éppen a mosdóban van). Ellenben az asztalon hagyott újságot nyilván kevesen lopják el.

Egyrészt persze ez igaz, elsőre. Aztán ha a tolvaj, és nem a terméket eladó marketinges fejével gondolkodunk, akkor azért az kijelenthető, hogy a profi tolvajok többsége megfigyeli az "áldozatot" pár percig, várva az alkalmas pillanatra. Nyilván azt is látni fogja, amint a kis MacBookból hirtelen Le Guardian lesz. A magyar vonatkozásról meg aztán ne is beszéljünk, nem túl sokan olvasnak itthon spanyol lapokat. :)

Ettől függetlenül az ötlet vicces, ha sima fekete laptoptáskák mérhetetlen unalmából mindenképpen elüt. Már ezért megéri, ha tolvajoktól igazából nem is véd.

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr101352834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

RSS

süti beállítások módosítása