Tűzijáték a mobilon

it_guru I 2009.08.20. 18:25Bookmark and Share

Mivel már kvázi mindenre készítettek iPhone applikációt, miért is ne a Függetlenség Napján látható tűzijáték lenne ezalól kivétel

A kényelmes techőrültek a Handmarks applikációját használva, nem kell hogy kimozduljanak webstream elől, elég ha elindítják az alkalmazást.

Az alkalmazáshoz saját háttér tölthető fel, és a felhasználó az érintőképernyő segítségével tudja irányítani a robbanásokat, hogy még véletlenül se érje meglepetés.

Akinek ez sem lenne elég, és mégis szeretne otthon játszani egy kicsit, annak ajánlom az autóversenyes tűzijátékot. :)

Egyébként már várom, hogy melyik élelmes tűzijáték-kereskedő lesz az, aki először elkezdi árulni a magyar politikusok képével díszített robbanó rakétákat. Talán 2010 augusztus 20-án már találkozhatunk jobb- és baloldali rakétakollekcióval is! Kellemes Ünnepet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://itguru.blog.hu/api/trackback/id/tr431325870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

RSS

süti beállítások módosítása